Route met de auto

Komt u met de auto naar ons kantoor? Dan staat hier een routebeschrijving. Indien u een navigatiesysteem gebruikt, voer dan voor Amsterdam het adres Leo Smitstraat 4 of postcode 1082 MP in.

Komend vanuit de richting Utrecht:

Op de ring A10 (zuid) neemt u de afslag s109 – RAI. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf onder de snelweg door. Vervolgens gaat u bij de eerste stoplichten rechtsaf. U rijdt rechtdoor tot aan de eerste stoplichten, hier gaat u rechtsaf de Beethovenstraat op. Bij de eerstvolgende stoplichten (vóór het viaduct) gaat u linksaf, de Gustav Mahlerlaan op. De eerste (echte) straat naar links is de Leo Smitstraat, met direct aan uw rechterhand de ingang van de Q-Park parkeergarage onder het Symphony gebouw.

Meldt u zich bij de receptie van het Symphony gebouw.

Komend vanuit de richting Den Haag:

Op de ring A10 (zuid) neemt u de afslag s109 – RAI. Aan het einde van de afrit volgt u de borden WTC (World Trade Center), via De Boelelaan. U rijdt rechtdoor en gaat bij de eerste stoplichten rechtsaf, de Beethovenstraat op. Bij de eerstvolgende stoplichten (vóór het viaduct) gaat u linksaf, de Gustav Mahlerlaan op. De eerste (echte) straat naar links is de Leo Smitstraat, met direct aan uw rechterhand de ingang van de Q-Park parkeergarage onder het Symphony gebouw.

Meldt u zich bij de receptie van het Symphony gebouw.

Parkeren:

De ingang van de parkeergarage bevindt zich op de Leo Smitstraat 4, aan de oostzijde van het rood-bruine Symphony gebouw waarin Currence is gevestigd. Mocht deze parkeergarage vol zijn dan kunt u dichtbij parkeren in de Q-Park Mahler parkeergarage op de Aaron Coplandstraat 8, of in de omgeving op straat, bijvoorbeeld op de De Boelelaan.

Q-Park Symphony
Leo Smitstraat 4
1082 MP  Amsterdam